ياردان قلي ياردان قلي .

ياردان قلي

دستور پخت پنكيك با عسل

دستور پخت پنكيك با عسل

كسب‌وكار شما

8prc_w5.jpg

پنكيك از خوراكي هاي مورد علاقه مردم براي وعده صبحانه است. اين خوراكي خوشمزه بسيار اسان تهيه ميشود و ميتوان ان را به سادگي براي صبحانه پخت.  پنكيك يا كيك تابه‌اي، يك نوع كيك ساده، نازك و گرد و فوري است كه بيشتر در صبحانه‌ها و عصرانه‌ها مورد استفاده قرار مي‌گيرد. پنكيك يك ميان وعده پركالري است. در اين مقاله، طرز تهيه پنكيك خانگي و خوشمزه‌ به همراه ? روش براي تبديل پنكيك به پنكيك باترميلك توضيح داده شده است. پنكيك يك گزينه سريع براي صبحانه است كه به همراه عسل يا مربا ميل شود. پنكيك‌ها معمولا نازك و شيرين هستند و در تابه درست مي‌شوند و در سراسر دنيا دستور پخت متفاوتي دارند. تهيه پنكيك بسيار راحت است و مواد آن در همه‌ي خانه‌ها پيدا مي‌شود. در ادامه با طرز تهيه پنكيك خانگي خوشمزه ما را همراهي كنيد.

 

مواد لازم براي تهيه پنكيك خانگي:

  • تخم مرغ: ? عدد
  • شير: ? پيمانه
  • آرد سفيد: ? پيمانه
  • شكر: ? قاشق غذا خوري
  • كره: ?? گرم
  • نمك: يك چهارم قاشق چاي خوري
  • بكينگ پودر: نصف قاشق غذا خوري
  • روغن مايع: به مقدار لازم

دستور تهيه پنكيك خانگي :

  • در مرحله‌ي اول، كره را بگذاريد با دماي محيط هماهنگ شود و كم كم آب شود.
  • يك كاسه بزرگ را انتخاب كنيد و آرد سفيد را به همراه نمك، شكر و بكينگ پودر را به آن اضافه كنيد و به خوبي هم بزنيد تا مواد كاملاً مخلوط شوند.
  • در يك كاسه ديگر تخم مرغ را بشكنيد و هم بزنيد تا زرده و سفيده آن كاملا مخلوط شوند.
  • سپس شير را در حالي كه مدام در حال هم زدن تخم مرغ‌ها هستيد، كم كم به كاسه اضافه كنيد.
  • در انتها كره ذوب شده را نيز به بقيه مواد اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا انسجام پيدا كنند.
  • سپس مواد حاصله را به كاسه حاوي آرد اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا يكدست شوند. البته به اين نكته دقت كنيد كه زياد هم زدن باعث سفت شدن پنكيك‌ها مي‌شود.
  • نوبت به سرخ كردن پنكيك‌ها مي‌رسد. اگر تابه مخصوص پنكيك داريد و يا هر تابه‌اي كه در دسترس باشد و گرد باشد را بر روي اجاق گاز قرار دهيد و مقداري روغن درون تابه بريزيد (سعي كنيد كه روغن را اسپري كنيد).
  • بعد از اينكه روغن به اندازه كافي داغ شد. به اندازه يك ملاقه كوچك از مايه پنكيك را برداريد و داخل تابه بريزيد و آن را به صورت دايره‌اي در بياوريد. مراقب باشيد چون پنكيك بسيار نازك است، پس سريع آماده مي‌شود.
  • بعد از اينكه مايه پنكيك را در تابه ريختيد حدود يك دقيقه بعد خواهيد ديد كه بر روي پنكيك حفره‌هاي سوزني تشكيل مي‌شود كه اين نشانگر اين است كه پنكيك در حال سرخ شدن است.
  • سپس كمي لبه پنكيك را برگردانيد و اگر متوجه تغيير رنگ آن به كاراملي يا قهوه اي شديد، آن را با كفگير برعكس كنيد تا طرف ديگر آن نيز سرخ شود و كاراملي رنگ شود.
  • پنكيك بعد از سرخ شدن به راحتي از تابه جدا مي‌شود و به آن نمي‌چسبد.
  • بعد از اينكه با تمام مايه، پنكيك درست كرديد، آن‌ها را در يك ظرف زيبا قرار دهيد و آن را با مربا، عسل، نوتلا و يا شيره افرا سرو كنيد. براي تزيين آن مي توانيد از تكه هاي ميوه نيز استفاده كنيد.

 

پنكيك موزي شكلاتي:

پنكيك موزي شكلاتي يكي از انواع پنكيك است كه براي درست كردن آن مانند پنكيك خانگي عمل مي‌كنيم.

مواد لازم براي پنكيك موزي شكلاتي:

  • تخم‌ مرغ: ? عدد
  • شير پرچرب:? پيمانه
  • آرد سفيد: ? پيمانه
  • شكر: ? قاشق غذا خوري
  • كره: ?? گرم
  • نمك: يك چهارم قاشق چاي خوري
  • بكينگ پودر: نصف قاشق غذا خوري
  • خامه: به ميزان لازم
  • موز: ? عدد
  • شكلات صبحانه: به ميزان دلخواه

طرز تهيه پنكيك شكلاتي موزي:

  • تخم مرغ را در يك ظرف با شير پر چرب به ميزان ? پيمانه به هم مي‌زنيم.
  • كره را از قبل آب مي‌كنيم و به همراه شكر و نمك و بكينگ پودر به موادمان اضافه مي‌كنيم.
  • بكينگ پودر براي پف كردن پنكيك استفاده مي‌شود.
  • با همزن برقي اين مواد را مخلوط مي‌كنيم به گونه‌اي كه شكر كاملاً حل شود.
  • اينك زمان ريختن آرد سفيد گندم است. آرد را كم كم اضافه كرده و با مواد به وسيله همزن مخلوط مي‌نماييم.
  • ماهي‌تابه نچسب را روي شعله گاز قرار مي‌دهيم. زماني كه داغ شد، به اندازه يك ملاقه كوچك داخل ماهي‌تابه مي‌ريزيم.
  • زماني كه يك طرف پنكيك خودش را گرفت و به اصطلاح سرخ شد پنكيك را به طرف ديگر برمي‌گردانيم.
  • با مواد پنكيك در حدود ? عدد درست كرده و به صورت طبقه‌اي درون ظرف دلخواه براي سرو كردن، قرار مي‌دهيم.
  • روي لايه اول پنكيك خامه ريخته و موزها را ريز مي‌كنيم و روي خامه مي‌ريزيم.
  • لايه بعد پنكيك را قرار مي‌دهيم و مجدداً مواد را تكرار مي‌كنيم. زماني كه چند لايه از پنكيك را تزئين كرديم، شكلات صبحانه روي پنكيك ريخته و با چاي يا آب پرتقال براي صبحانه ميل مي‌كنيم.

طرز تهيه پنكيك باترميلك چگونه است؟

براي تهيه پنكيك باترميلك خيلي راحت مي‌توانيد به‌جاي شير، از باترميلك استفاده كنيد. اگر هم باترميلك در دسترس نداريد، مي‌توانيد از جايگزين‌هاي آن كه در زير توضيح داده شده، استفاده كنيد.

روش اول

? قاشق غذاخوري آبليمو به شير معمولي اضافه كنيد و بگذاريد ? دقيقه بماند. در اين زمان شير غليظ‌‌تر مي‌شود و مي‌توانيد از آن به‌جاي باترميلك استفاده كنيد.

روش دوم

يك قاشق غذاخوري سركه‌ي سفيد به شير معمولي اضافه كنيد و بعد از ? دقيقه كه غليظ‌تر شد، از آن به‌جاي باترميلك استفاده كنيد. يادتان باشد كه نمي‌توانيد از سركه‌اي به‌غير از سركه‌ي سفيد براي اين كار استفاده كنيد. سركه‌هاي ديگر مناسب نيستند.

روش سوم

? و ?/? قاشق چاي‌خوري كرم تارتار (كرم تارتار از پتاسيم هيدروژن تارتاريك درست مي‌شود و به‌همين‌دليل آن را كرم تارتار مي‌نامند. اين ماده براي پايداري ساختار سفيده‌ي تخم‌مرغ به كيك يا شيريني اضافه مي‌شود) به شير معمولي بيفزاييد و پس از ? دقيقه آن را به‌جاي باترميلك به‌كار بريد.

چگونه به اين دستور تهيه، بلوبري يا تكه‌هاي شكلات اضافه كنيم؟

مي‌توان لابه‌لاي پنكيك، شكلات يا بلوبري قرار داد يا زماني‌كه خمير پنكيك را روي ماهيتابه مي‌ريزيد، بلوبري يا شكلات را با طراحي و الگوهاي خاص مورد نظرتان روي آن بريزيد. با توجه به اين دستورِ تهيه‌ي پنكيك، نصف فنجان بلوبري يا شكلات نيمه‌شيرين اضافه كنيد. براي مشاهده ساير دستورهاي آشپزي به مجله آكالا با ادرس (www.blog.okala.com) مراجعه كنيد.

 

چند نمونه تزيين پنكيك:

براي تزيين پنكيك مي‌توان از شكلات آب شده، موز، توت‌فرنگي، انواع ميوه‌هاي كمپوتي و كنسروي استفاده كرد. كمپوت گيلاس و زردآلو به همراه خامه براي تزيين پنكيك گزينه خوبي است. پنكيك را معمولاً با آب پرتقال و چاي يا قهوه ميل مي‌كنند.

 

تزيين پنكيك با بلوبري:

 

تزيين پنكيك با توت‌فرنگي و خامه:

 

تزيين پنكيك شكلاتي:

 

تزيين پنكيك با شكلات:

نكات مهم در تهيه پنكيك خانگي:

  • مي‌توان به‌جاي آرد ساده از آرد گندم كامل هم استفاده كرد. فقط يادتان باشد كه نتيجه‌ي كار، پنكيكي ضخيم‌تر خواهد بود. مي‌توانيد فقط بخشي از آرد موردنياز را از نوع گندم كامل استفاده كنيد تا پنكيك، نرمي و تردي خود را ازدست ندهد
  • اگر دوست نداريد از شير در پنكيك استفاده كنيد، مي‌توانيد از آب به جاي آن استفاده كنيد. اما توصيه مي‌شود كه حتما از شير استفاده كنيد، زيرا هم طعم دلچسب تري به پنكيك شما مي‌دهد و همچنين باعث مي‌شود پنكيك شما تا مدت زمان زيادي نرم بماند.
  • در هنگام تهيه مايه پنكيك مي‌توانيد مقداري شكلات و يا بلوبري و يا موز به آن اضافه كنيد و يا هنگامي كه مايه را به تابه اضافه كرديد آنگاه شكلات، بلوبري يا موز را با طراحي دلخواه خودتان اضافه كنيد.
  • اگر حوصله اين را نداريد كه پنكيك‌ها را تك به تك سرخ كنيد، تمام مايه پنكيك را در تابه بريزيد و دو طرف آن را به خوبي سرخ كنيد. سپس بر روي يك سيني قرار دهيد و با استفاده از يك چاقو و يا يك گردبر پنكيك‌هاي دايره‌اي به وجود بياوريد.
  • دستور تهيه پنكيك خانگي كه در بالا براي شما گفته شد، مناسب ? عدد پنكيك است. در صورتي كه بخواهيد پنكيك‌هاي كمتر و يا بيشتري را درست كنيد، نسبت هاي مواد اوليه را تغيير دهيد

برچسب: دستور پخت پنكيك با عسل،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۸ خرداد ۱۳۹۹ساعت: ۱۰:۴۵:۴۵ توسط:صمن موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :